Bent u op zoek naar telefoonhoesjes, flip cases of siliconen beschermhoesjes? Voor alle telefoonbeschermers bent u bij ZKL Telecom aan het juiste adres. ZKL is de groothandel voor telefoonhoesjes en accessoires. Een grote keuze aan telefoonhoesjes die variëren in kleur, patroon, materiaal en soort hoesje. Plastic hoesjes, silicone hoesjes en flipcases, boek hoesje van kunst leer en echt leder behoren tot het assortiment van onze groothandel. Natuurlijk is ons assortiment afgestemd op de nieuwste en populairste modellen en merken telefoons, maar ook voor oudere modellen kunt u bij ZKL Telecom terecht. Een ruim aanbod aan telefoonhoesjes en een grote voorraad zorgen ervoor dat iedere telefoongebruiker haar toestel optimaal kan beschermen.

Soorten telefoonhoesjes

Omdat het mobielgebruik en voorkeuren per persoon variëren, zijn er erg veel verschillende telefoonhoesjes op de markt. Welke het meest geschikt is voor u, hangt af van uw smaak en de gewenste protectie. Zo bieden wij TPU hoesjes, silicone hoesjes en flipcases van kunstleer en echt leder. Wat de voordelen voor elk type hoesje zijn, lichten wij hieronder kort toe.

Uw telefoonhoesjes online bestellen

Heeft u al een keuze kunnen maken uit ons assortiment aan telefoonhoesjes? Dan kunt u uw telefoonhoesjes snel en eenvoudig bestellen in onze online groothandel. Wanneer u voor 17:30 bestelt, kunt u uw telefoonhoesje(s) in de meeste gevallen de volgende werkdag al in huis verwachten. En het mooiste is dat u uw bestelling gratis in heel Nederland en België kunt laten bezorgen.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze groothandel aan telefoonhoesjes in Den Haag? Dan kunt u altijd bij ons langskomen op de Vlamingstraat 43 in Den Haag. U kunt ons ook bereiken via het telefoonnummer: 070-7858331. Vindt u het fijner om ons een e-mail te sturen? Dat kan ook via het e-mailadres info@zkltelecom.com of door het contactformulier op onze website in te vullen.

 

Kies een Categorie