Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor iPhone, Samsung, Huawei, Nokia, Xiaomi Redmi reparaties in Den Haag? 
ZKL Telecom heeft al ruim 20 jaar ervaring in dit vakgebied en kunnen u dan ook zeker helpen met uw telefoonreparatie in Den Haag en omgeving.
Wij zijn 7 dagen per week beschikbaar.
Werkt je Smart Phone, tablet of smartwatch niet meer naar behoren en wil je dat het zo snel mogelijk wordt gerepareerd? We helpen je altijd verder. Je kunt altijd bij ons terecht voor reparatie, zowel binnen- als buiten de garantie. We repareren je toestel met A kwaliteit onderdelen en originele Samsung-onderdelen, originele Huawei onderdelen. En u krijgt 3 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie.

 

Waarom ZKL?

ZKL Telecom is een reparatiecentrum voor smartphones en tablets dat gevestigd is in Den Haag. Al onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van iPhone reparatie, zodoende bent u 100% zeker van een goed reparatieproces. Wij hebben inmiddels al ruim 20 jaar ervaring en expertise waar u tegen een scherpe prijs gebruik van kunt maken. Al onze experts zijn zeer vakkundig en hierdoor kunnen zij uw iPhone in onze vestiging in Den Haag moeiteloos repareren.

Hoe lang heb ik garantie op een reparatie?

Wanneer u uw Smart Phone reparatie in Den Haag bij ZKL Telecom laat uitvoeren, dan heeft u drie maanden garantie. Onder deze garantie vallen geen druk-, val-, stoot- en/of vloeistofschade. Wij staan voor kwaliteit en opereren onder de niet goed, geld terug-regeling. Zo bent u altijd verzekerd van een goede reparatie aan uw iPhone en zorgen wij ervoor dat het toestel weer als nieuw functioneert.

ZKL TELECOM VERKOOPT EN VERVANGT ALLE SOORT BATTERIJEN. 

iPhone, Samsung, Huawei,  Nokia en nog meer Smartphones Batterijen  vervangen

binnen 5 minuten klaar terwijl u wacht.

 

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de iPhone reparatie in Den Haag? Dan kunt u altijd bij ons langskomen op de Vlamingstraat 43 in Den Haag. U kunt ons ook bereiken via het telefoonnummer: 070-7858331. Vindt u het fijner om ons een e-mail te sturen? Dat kan ook via het e-mailadres info@zkltelecom.com of door het contactformulier op onze website in te vullen.

 

Kies een Categorie