De fiets telefoonhouder is ideaal als u wilt gaan fietsen en bereikbaar wilt blijven op uw smartphone. Deze telefoonhouder voor de fiets is bedoeld om uw dure smartphone stevig en veilig te bevestigen op uw stuur. Zo kunt u tijdens het fietsen bijvoorbeeld gebruik maken van een navigatiesysteem om u de route te laten wijzen. Ook kunt u makkelijk binnenkomende berichtjes bekijken, mocht er iets belangrijks binnenkomen wat u meteen moet weten en niet kan missen. Wanneer u gebruik wilt maken van uw smartphone, hoeft u hem met de Fiets telefoonhouder tijdens het fietsen niet langer met beide handen vast te houden. Het zorgt dus ook voor een stukje veiligheid. Bent u toevallig ook op zoek naar andere houders voor uw telefoon? Wij bieden ook andere houders aan, waaronder een autohouder. Bekijk snel ons assortiment.

Voordelen fiets telefoonhouder

Er zitten diverse voordelen aan het kopen en gebruiken van een telefoonhouder voor de fiets. Hieronder hebben wij een paar van die voordelen voor u samengevat:

  • Geschikt voor smartphones, waaronder Apple’s iPhones.

  • Veiliger fietsen met beide handen op het stuur en niet op uw smartphone.

  • Makkelijk het navigatiesysteem volgen.

  • Uw smartphone is op een veilige plek.

  • Als sportieve fietser kunt u gemakkelijk uw snelheid en afstand bekijken.

  • U heeft geen broekzak of tas nodig om met uw telefoon te reizen

 

Fiets telefoonhouder online bestellen

Bent u er al over uit? Wilt u de telefoonhouder voor de fiets? Dan kunt u deze gemakkelijk bestellen in onze webshop. Wanneer u op werkdagen voor 17:30 bestelt, kunt u uw bestelling in de meeste gevallen de volgende werkdag al in huis hebben. U profiteert ook nog eens van gratis verzending binnen heel Nederland en België. Overigens verpakken wij uw bestelling in speciaal ontworpen verzenddozen, zodat deze door de brievenbus passen en u niet thuis hoeft te blijven om uw bestelling in ontvangst te nemen.

Meer informatie over een telefoonhouder voor de fiets?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie te weten komen over onze fiets telefoonhouder? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op het volgende telefoonnummer: 070-7858331. Liever een e-mail sturen naar ons? Dit kan via het e-mailadres: info@zkltelecom.com of door het contactformulier op onze website in te vullen. U bent ook van harte welkom in onze winkel met al uw vragen. Onze winkel is gelegen op de Vlamingstraat 43 in Den Haag.

Kies een Categorie