Hou jij van reizen of ben je vaak onderweg? Hoe zou jij het dan vinden om onderweg je mobiele telefoon of tablet op te kunnen laden? Om onderweg nooit meer een lege mobiele telefoon of tablet te hebben? Altijd bereik te zijn. Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Vaak worden telefoons in de auto niet alleen gebruikt om te bellen, maar ook als navigatiemiddel of om muziek af te spelen. Dan is het heel erg vervelend als je telefoon halverwege een rit leeg raakt. Hier komt een usb autolader dan goed van pas. Bij ons zijn de usb autoladers voor alle telefoonmerken/ tablets verkrijgbaar. Denk hierbij aan de grote telefoonmerken zoals Apple, Samsung, Huawei, etc. De usb adapters hebben stijlvolle designs en zijn vrij klein van omvang. Doordat ze zo klein zijn kan je ze heel makkelijk overal mee naartoe nemen. Je kan de omvang vergelijken met de oplader van een mobiele telefoon.
Naast de usb autolader heb je ook de usb dual adapter. Het verschil bij deze oplader is, dat je twee apparaten tegelijk kunt opladen. Dit levert heel wat voordelen op. Zo kan je als je samen met iemand reist tegelijkertijd je apparaat opladen. Dit kan je telefoon zijn, tablet, etc.

Bruikbaarheid

De usb adapters zijn heel makkelijk te gebruiken. Je sluit de autolader heel gemakkelijk aan op de zogenoemde sigarettenaansteker die je in de auto vindt. De USB-uitgang sluit je aan op de oplaadkabel van je smartphone.
Ook een TomTom of andere navigatiesystemen worden weer helemaal opgeladen met een usb adapter. Dit duurt wel ietsje langer dan het opladen van een telefoon, omdat er voor het opladen van een TomTom meer vermogen nodig is.

Usb autolader webshop ZKL Telecom

Heb je vandaag nog een nieuwe autolader nodig? Wanneer u op werkdagen voor 17:30 bestelt, kunt u uw bestelling in de meeste gevallen de volgende werkdag al in huis hebben. U profiteert ook nog eens van gratis verzending binnen heel Nederland en België. Overigens verpakken wij uw bestelling in speciaal ontworpen verzenddozen, zodat deze door de brievenbus heen passen en u niet thuis hoeft te blijven om uw bestelling in ontvangst te nemen.

Meer informatie over onze usb autoladers?

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze autoladers? Dan kun je altijd bij ons langskomen op de Vlamingstraat 43 in Den Haag. Je kunt ons ook bereiken via het telefoonnummer: 070-7858331. Vindt je het fijner om ons een e-mail te sturen? Dat kan ook via het e-mailadres info@zkltelecom.com of door het contactformulier op onze website in te vullen.

Kies een Categorie