Een flipcase telefoonhoesje biedt de optimale bescherming voor uw telefoon. Een flipcase kunt u openen en sluiten als een boek. Hierdoor wordt zowel de buitenkant als het beeldscherm van uw telefoon beschermd tegen beschadigingen. Tevens is er vaak in zo’n flipcase ruimte om uw pasjes in op te bergen. Handig toch?
ZKL Telecom biedt voor verschillende modellen van telefoonmerken flipcase hoesjes aan. Deze hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. U kunt kiezen wat u het mooiste vindt en welke het beste bij u aansluit. Naast dat wij flipcase hoesjes aanbieden, bieden wij ook andere telefoonhoesjes aan en accessoires om uw telefoon ermee uit te breiden.

Heeft ZKL Telecom ook een flipcase voor mijn telefoon?

Wij bieden voor onder andere Apple, Samsung, Huawei, HTC en Motorola modellen flipcase hoesjes aan. Omdat het een hele klus kan zijn om te vinden welk hoesje compatibel is voor uw telefoon hebben wij het makkelijk voor u gemaakt. Via de menubalk kunt u op zoek gaan naar het merk van uw telefoon en ook naar het model dat u heeft. Vervolgens komt u op een pagina terecht waar u zelfs flipcases kunt aanklikken en dan krijgt u het assortiment aan flipcase hoesjes te zien wat wij aanbieden voor uw model.


 

Flipcase online bestellen

Bent u er al over uit? Wilt u een flipcase hoesje voor uw telefoon? Of een ander hoesje? Dan kunt u deze gemakkelijk bestellen in onze webshop. Wanneer u op werkdagen voor 17:30 uur bestelt, kunt u uw bestelling in de meeste gevallen de volgende werkdag al in huis hebben. U profiteert ook nog eens van gratis verzending binnen heel Nederland en België. Overigens verpakken wij uw bestelling in speciaal ontworpen verzenddozen, zodat deze door de brievenbus passen en u niet thuis hoeft te blijven om uw bestelling in ontvangst te nemen.

Meer informatie over een flipcase telefoonhoesje?
Heeft u vragen over onze flipcase hoesjes of wilt u meer informatie te weten komen over ons assortiment aan hoesjes? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op het volgende telefoonnummer: 070-7858331. Liever een e-mail sturen naar ons? Dit kan via het e-mailadres: info@zkltelecom.com of door het contactformulier op onze website in te vullen. U bent ook van harte welkom in onze winkel met al uw vragen. Onze winkel is gelegen op de Vlamingstraat 43 in Den Haag.

Kies een Categorie