Bestelt en betaalt u op werkdagen vóór 17.30, dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling nog dezelfde dag naar u wordt toegezonden.

Wij houden niet van verborgen kosten. Wat u ziet is wat u betaalt en niets meer. Wij bieden gratis verzending vanaf een bestelbedrag van 30 euro. Bij bestellingen onder de 30 euro rekenen we slechts 4.50 verzendkosten. Alle producten die u bij ons bestelt worden naar u verzonden, in Nederland én in België.

Wij verpakken uw bestelling in speciaal door ons ontworpen verzenddozen. Deze dozen passen gewoon door uw brievenbus, waardoor u niet thuis hoeft te blijven om uw bestelling in ontvangst te nemen. De stevige doos zorgt ervoor dat uw bestelling goed is beschermd tijdens de reis naar uw adres. Zo kunnen wij de kwaliteit van onze producten garanderen.

Wij kunnen alle bestellingen afhandelen, van kleine tot grote bestellingen en wij geven u onze persoonlijke aandacht op elke moment. Ons team bestaat uit specialisten op het gebied van telecom, online marketing en product management. Hierdoor leveren wij binnen 24 uur als u voor 17:30 uw bestelling heeft geplaatst.

Bij ons staat klantentevredenheid hoog in het vaandel en wij proberen ernaar te streven om onze klanten een goede prijs kwaliteitsgarantie te geven. Kijk gerust en op uw gemak door ons assortiment. Als u vragen heeft kunt u ons altijd contacten via de contactpagina.

Besteld vóór 17:30uur in Nederland Geleverd op:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

Kies een Categorie