Bent u op zoek naar een smartphone hoesje voor uw telefoon om hem te beschermen tegen beschadigingen en om de achterkant iets op te fleuren? ZKL Telecom biedt smartphonehoesjes voor een ruim aantal telefoon modellen van diverse merken. Wij verkopen smartphone cases voor onder andere Apple, Samsung, Huawei, Nokia en Motorola. Bekijkt u ons assortiment eens om te zien wat voor hoesjes wij voor uw smartphone aanbieden.
Zoekt u toevallig ook naar accessoires? Oordopjes om muziek mee te luisteren? Een nieuwe oplader? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Hebben jullie ook smartphonehoesjes voor mijn telefoon?

Weet u welk model en merk telefoon heeft? Dan hebben we het heel makkelijk voor u gemaakt. Op het menubalk kunt u in eerste instantie de cursor op uw telefoon merk houden en dan verschijnen er vervolgens alle modellen van dat merk waar wij telefoonhoesjes, maar ook accessoires voor verkopen. U kunt uw model telefoon uitkiezen en op die pagina kunt u dan op telefoonhoesjes klikken, zodat u verkrijgbare hoesjes ziet die compatibel zijn voor uw telefoon. Op die pagina kunt u ervoor kiezen om alle accessoires te bekijken. U kunt er ook voor kiezen om alleen de hoesjes te bekijken. Hoesjes zijn in de meeste gevallen beschikbaar in diverse kleuren, patronen en materialen. U kunt eentje uitkiezen die bij u in de smaak valt.


Meer informatie over een van onze smartphonehoesjes?

Heeft u vragen over onze smartphonehoesjes of wilt u meer informatie opdoen? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op het volgende telefoonnummer: 070-7858331. Liever een e-mail sturen naar ons? Dit kan via het e-mailadres: info@zkltelecom.com of door het contactformulier op onze website in te vullen. U bent ook van harte welkom in onze winkel met al uw vragen. Onze winkel is gelegen op de Vlamingstraat 43 in Den Haag.

Smartphone cases bij ZKL Telecom bestellen

Heeft u uit ons assortiment aan smartphone cases eentje gevonden die u graag wilt? Dan kunt u deze gemakkelijk bestellen in onze webshop. Wanneer u op werkdagen voor 17:30 uur besteld, kunt u uw bestelling in de meeste gevallen de volgende werkdag al in huis hebben. U profiteert ook nog eens van gratis verzending binnen heel Nederland en België. Overigens verpakken wij uw bestelling in speciaal ontworpen verzenddozen, zodat deze door de brievenbus passen en u niet thuis hoeft te blijven om uw bestelling in ontvangst te nemen.

Kies een Categorie