Wilt u ook uw tablet beschermen tegen beschadigingen? Als u gebruik maakt van een tablet hoes, beschermt u zowel het beeldscherm als de buitenkant van uw tablet. Met een tablet hoes zal hij minder snel beschadigen en kunt u zo lang mogelijk genieten van het apparaat zonder krassen. ZKL Telecom biedt verschillende tablet hoezen aan voor diverse tablets. We bieden daarbij ook accessoires aan waarmee u uw tablet kunt uitbreiden en zo optimaal mogelijk kan gebruiken.

Voor welke tablets bieden wij hoesjes aan?

Voor de volgende modellen van Samsung en Apple bieden wij een hoesje aan voor het model dat u heeft zodat hij precies past.


Apple iPads

– Apple iPad 2/3/4
– Apple iPad air 2/iPad 6
– Apple iPad air/iPad 5
– Apple iPad mini 2/3
– Apple iPad mini 4/5
– Apple iPad pro
– Apple iPad R3
– Apple iPad 10.2
– Apple iPad 7
– Apple iPad Pro 12.9
– Apple iPad 12.9 2018
– Universeel


Galaxy tablets

–Samsung Galaxy Tab 3 (7.0)
–Samsung Galaxy Tab 3 lite
–Samsung Galaxy Tab 4 (10.1)
–Samsung Galaxy Tab 4 (7.0)
–Samsung Galaxy Tab A (9,7)
–Samsung Galaxy Tab E
–Samsung Galaxy Tab Note (10.1)
–Samsung Galaxy Tab S (8.4)
–Samsung Galaxy Tab S2 (8.0)
–Samsung Galaxy Tab S2 (9.7)
– Samsung Galaxy Tab A 2019  10.1
– Samsung Galaxy Tab S5E
– Samsung Galaxy Tab A 8″
– Samsung Galaxy Tab S6
– Samsung Tab S7


Uw tablet hoes bij ZKL Telecom bestellen

Heeft u een tablet hoesje kunnen vinden voor uw tablet die u graag wilt? Dan kunt u deze gemakkelijk bestellen in onze webshop. Wanneer u op werkdagen voor 17:30 uur bestelt, kunt u uw bestelling in de meeste gevallen de volgende werkdag al in huis hebben. U profiteert ook nog eens van gratis verzending binnen heel Nederland en België. Overigens verpakken wij uw bestelling in speciaal ontworpen verzenddozen, zodat deze door de brievenbus passen en u niet thuis hoeft te blijven om uw bestelling in ontvangst te nemen.

Meer informatie over een van onze tablet hoezen?

Heeft u vragen over een tablet hoes uit ons assortiment of wilt u meer informatie opdoen? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op het volgende telefoonnummer: 070-7858331Liever een e-mail sturen naar ons? Dit kan via het e-mailadres: info@zkltelecom.com of door het contactformulier op onze website in te vullen. U bent ook van harte welkom in onze winkel met al uw vragen. Onze winkel is gelegen op de Vlamingstraat 43 in Den Haag.

Kies een Categorie