Ben jij op zoek naar telefoon gadgets die volledig aan je behoeften voldoen, ongeacht welk smartphone merk en model je hebt? Wil je jouw telefoon kunnen pimpen? Bestel dan bij ons de leukste telefoon gadgets en haal het meeste ervan voor super weinig geld.

Gadgets

Bij ons kan je keuze maken uit verschillende telefoon gadgets. Je kunt kiezen uit houders, fiets houders, mini monopod selfiestick en stylus pennen. Om een beter beeld van onze gadgets te krijgen, worden ze hieronder in het kort uitgelegd.

Usb autolader webshop ZKL Telecom

Wil je vandaag nog nieuwe telefoon gadgets hebben? Wanneer u op werkdagen voor 17:30 uur bestelt, kunt u uw bestelling in de meeste gevallen de volgende werkdag al in huis hebben. U profiteert ook nog eens van gratis verzending binnen heel Nederland en België. Overigens verpakken wij uw bestelling in speciaal ontworpen verzenddozen, zodat deze door de brievenbus heen passen en u niet thuis hoeft te blijven om uw bestelling in ontvangst te nemen.

Fiets houder

De fiets telefoonhouder is ideaal als u wilt gaan fietsen en bereikbaar wilt blijven op uw smartphone. Deze telefoonhouder voor de fiets is bedoeld om uw dure smartphone stevig en veilig te bevestigen op uw stuur. Zo kunt u tijdens het fietsen bijvoorbeeld gebruik maken van een navigatiesysteem om u de route te laten wijzen. Ook kunt u makkelijk binnenkomende berichtjes bekijken. Wanneer u gebruik wilt maken van uw smartphone, hoeft u hem met de Fiets telefoonhouder tijdens het fietsen niet langer met beide handen vast te houden. Het zorgt dus ook voor een stukje veiligheid.

Houder

De houder is ideaal voor als je bereikbaar wilt blijven op je smartphone in de auto. De houder houdt je smartphone stevig en veilig vast. Je hoeft je dus niet druk te maken dat je smartphone tijdens een scherpe bocht eruit vliegt. Ook is de houder heel handig als je een smartphone gebruikt als navigatiesysteem.

Stylus pen

Met de stylus pen kan kun je handig ten alle tijden je smartphone of tablet bedienen. Een voordeel van een stylus pen is dat het preciezer is dan je vinger, zo zal je dus minder vaak op een verkeerde link klikken.

Mini monopod selfiestick

De mini monopod selfiestick heeft een stevige grip op uw telefoon, dus u hoeft niet bang te zijn dat hij uit de stick zou kunnen vallen. De stick is uitgeklapt wel 1 meter lang. Om foto’s te maken hoeft u alleen maar op een knopje op de stick te drukken. Het handige aan de selfiestick is dat hij een universele bevestigingsklem heeft en hierdoor geschikt is voor alle smartphones.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze groothandel aan telefoonhoesjes in Den Haag? Dan kunt u altijd bij ons langskomen op de Vlamingstraat 43 in Den Haag. U kunt ons ook bereiken via het telefoonnummer: 070-7858331 Vindt u het fijner om ons een e-mail te sturen? Dat kan ook via het e-mailadres info@zkltelecom.com of door het contactformulier op onze website in te vullen.

Kies een Categorie