Bent u op zoek naar telefoonhoesjes, flip cases of siliconen beschermhoesjes? Voor alle telefoonbeschermers bent u bij ZKL Telecom aan het juiste adres. ZKL is de groothandel voor telefoonhoesjes en accessoires. Een grote keuze aan telefoonhoesjes die variëren in kleur, patroon, materiaal en soort hoesje. Plastic hoesjes, silicone hoesjes en flipcases behoren tot het assortiment van onze groothandel. Natuurlijk is ons assortiment afgestemd op de nieuwste en populairste modellen en merken telefoons, maar ook voor oudere modellen kunt u bij ZKL Telecom terecht. Een ruim aanbod aan telefoonhoesjes en een grote voorraad zorgen ervoor dat iedere telefoongebruiker haar toestel optimaal kan beschermen.

Waarom een telefoonhoesje?

Vroeger bevatte de mobiele telefoon nog een klein scherm en enkele toetsen. Het apparaat was groot en log en het maakte niet zoveel uit of het apparaat beschadigde, de telefoon bleef functioneren. Tegenwoordig zien de mobiele telefoons er compleet anders uit, is er veel aandacht geschonken aan het design en zijn de onderdelen breekbaar. Het scherm is groter, de telefoons hebben veel meer functies en bijna ieder toestel heeft een touchscreen. Al deze nieuwe features en functies zijn natuurlijk erg handig, maar maken de apparaten erg schadegevoelig. Je wilt je telefoon natuurlijk optimaal kunnen gebruiken en beschermen tegen beschadigingen. Je telefoon uitrusten met een hoesje kan in de meeste gevallen al de juiste bescherming bieden. Een hoesje zorgt ervoor dat de kans op ernstige beschadiging van het toestel afneemt en daarnaast kun je je telefoon er goed mee ‘pimpen’ en personaliseren.

Soorten telefoonhoesjes

Omdat het mobielgebruik en voorkeuren per persoon variëren, zijn er erg veel verschillende telefoonhoesjes op de markt. Welke het meest geschikt is voor u, hangt af van uw smaak en de gewenste protectie. Zo bieden wij plastic hoesjes, silicone hoesjes en flipcases. Wat de voordelen voor elk type hoesje zijn, lichten wij hieronder kort toe.

Uw telefoonhoesjes online bestellen

Heeft u al een keuze kunnen maken uit ons assortiment aan telefoonhoesjes? Dan kunt u uw telefoonhoesjes snel en eenvoudig bestellen in onze online groothandel. Wanneer u voor 17:30 bestelt, kunt u uw telefoonhoesje(s) in de meeste gevallen de volgende werkdag al in huis verwachten. En het mooiste is dat u uw bestelling gratis in heel Nederland en België kunt laten bezorgen.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze groothandel aan telefoonhoesjes in Den Haag? Dan kunt u altijd bij ons langskomen op de Vlamingstraat 43 in Den Haag. U kunt ons ook bereiken via het telefoonnummer: 070-7858331. Vindt u het fijner om ons een e-mail te sturen? Dat kan ook via het e-mailadres info@zkltelecom.com of door het contactformulier op onze website in te vullen.

 

Kies een Categorie